„V zájmu ochrany Vašeho soukromí bychom Vás rádi upozornili, abyste se při pokládání svého dotazu vyvaroval/a uvádění takových informací, které by Vás mohly jakkoli přímo či nepřímo identifikovat. Na Váš dotaz v poradně rádi odpovíme, aniž bychom potřebovali znát jakékoli Vaše osobní údaje. Věříme, že v naší poradně můžete chránit své zdraví i soukromí současně.“
    1. 8. 2018
    Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda potraviny, jako chlorella, spirulina, zelený ječmen a mladá pšenice ovlivňují účinek hormonálního kroužku? Ráda bych začala užívat Blendeu na pročištění organismu, ale na webu jsem se dočetla, že tyto látky mohou snížit účinnost antikoncepce, zejména antikoncepčních tablet, které se vstřebávají ve střevě, stejně jako potraviny z Blendei. A tak mě zajímá zda tyto potraviny mohou mít vliv i na hormonální kroužek, který neprochází trávicím traktem. Děkuji moc za odpověď. Přeji hezký den.
    Na tento typ antikoncepce se "webové rady" nevztahují.
    31. 7. 2018
    Dobrý den,dne 14.7. jsem měla začátek svých dnů,které trvají 4 - 7 dní se špiněním.dne 20.7.2018 jsem měla pohlavní styk,použili jsme globuli pharmatex,dostala jsem strach a dne 21.7.2018 jsem užila postinor obě tablety najednou jak je v letáku uvedeno.od 25.7.2018 mám tmavě hnědé špinění.Chci se zeptat zda je to normální aby po postinoru přišlo pouze špinění bez menstruace,které trvá tak dlouho.dalsi menstruaci mám dostat 10.8.2018 tak nevím jak to teď bude.Poradite prosím?
    Slabé krvácení bývá reakce na pohotovostní pilulku. POkud budete krvácet více jak 5 dnů doporučuji návštěvu gynekologa. Menstruce nemusí být ovlivněna...ale také může, je to individuální.
    25. 7. 2018
    Dobrý den měla bych na vás prosbu. Tento měsíc se ni jednou stalo že jsem měla řidší stolici. Nejednalo se ovšem o takový ten běžný průjem. Jenom řidší jednorázová stolice. Jelikož člověk teď v létě jí spíše ovoce a zeleninu tak Hold tomu odpovídá i stolice. Nevím za jak dlouho to bylo po užití antikoncepční pilulky ale určitě do 4 hodin. Chci se zeptat zda i taková jednorázová stolice muže spůsobit oslabení antikoncepčního účinku.?
    K selhání obvykle dochází při silném, dlouhotrvajícím průjmu. U Vás bych obavy neměl.
    25. 7. 2018
    Dobrý den, Včera nám praskl s přítelem kondom, chci užít tabletku PO, ale zároveň jedu v úterý na festival a potřebovala jsem si oddálit menstruaci. Nebo tabletka PO menstruaci vyvolá? Děkuji
    Někdy menstruaci vyrovná. Ale je to asi menší zlo, než být těhotná. POkud již sexuálně žijete, není na čase pořádná antikoncepce?
    24. 7. 2018
    Dobry den.uzivam ha Natalya. leky:atb ospamox,mast :beloderm,homeovox ovlivnuji Ha??? Dekuji vam za odpoved.hezky den.
    Při antibiotikách by k selhání dojít mohlo, ostatní léky antikoncepci neovlivňují.
    23. 7. 2018
    Dobrý den, chtěla bych se zeptat beru kombinovanou antikoncepci Leverette a jedu na dovolenou a potřebovala bych oddálit menstruaci. V platíčku jsou žluté tabletky a bílé bez léčiv. Mám vynechat ty bílé a začít brát další platíčko? Děkuji za odpověď.
    Správně. Je nutno užívat "aktivní" pilulky a antikoncepce bude účinná bez krvácení.
    23. 7. 2018
    Dobrý den, ovlivňuje antikoncepci lék Prednison 5? .dekuji
    Neovlivňuje, ale je lepší tyto léky užívat s odstupem 4 hodin.
    22. 7. 2018
    Dobry den, asi rok beru atk Maitalon. Zapomnela jsem vzit posledni tabletu a bohuzel jsem si to vubec neuvedomila a zacala brat dalsi platicko v obvykly den. Pauza tedy byla 8 dni. Jak postupovat dale - v letaku takova situace neni popsana. Diky moc
    Doporučuji tento cyklus na antikoncepci plně nespoléhat. V dalším cyklu již bude vše v normálu.
    22. 7. 2018
    Dobrý den, včera v 9 ráno jsem si zapomněla vzít v obvyklý čas tbl, tudíž jsem si ji vzala ještě ten den do 12 hodin cca. v 8 večer, dnes rano jsem si ji opět zapomněla vzít a vzala jsen si jí opět do 12 hodin. Je antikoncepční účinek nějak ovlivněn?
    Zpožděné užití do 12 hodin by nemělo účinek snížit.
    19. 7. 2018
    Dobrý den, beru a yadine a teď začínám brát xados, nemá to vliv na antikoncepci? Děkuji
    Tento lék antikoncepci neovlivňuje.