„V zájmu ochrany Vašeho soukromí bychom Vás rádi upozornili, abyste se při pokládání svého dotazu vyvaroval/a uvádění takových informací, které by Vás mohly jakkoli přímo či nepřímo identifikovat. Na Váš dotaz v poradně rádi odpovíme, aniž bychom potřebovali znát jakékoli Vaše osobní údaje. Věříme, že v naší poradně můžete chránit své zdraví i soukromí současně.“
    22. 7. 2018
    Dobry den, asi rok beru atk Maitalon. Zapomnela jsem vzit posledni tabletu a bohuzel jsem si to vubec neuvedomila a zacala brat dalsi platicko v obvykly den. Pauza tedy byla 8 dni. Jak postupovat dale - v letaku takova situace neni popsana. Diky moc
    Doporučuji tento cyklus na antikoncepci plně nespoléhat. V dalším cyklu již bude vše v normálu.
    22. 7. 2018
    Dobrý den, včera v 9 ráno jsem si zapomněla vzít v obvyklý čas tbl, tudíž jsem si ji vzala ještě ten den do 12 hodin cca. v 8 večer, dnes rano jsem si ji opět zapomněla vzít a vzala jsen si jí opět do 12 hodin. Je antikoncepční účinek nějak ovlivněn?
    Zpožděné užití do 12 hodin by nemělo účinek snížit.
    19. 7. 2018
    Dobrý den, beru a yadine a teď začínám brát xados, nemá to vliv na antikoncepci? Děkuji
    Tento lék antikoncepci neovlivňuje.
    16. 7. 2018
    Dobrý den, beru již 3.tí platíčko HA Belara kontinuálně. V průběhu jsem několikrát špinila. Chci se vrátit k původnímu schématu 21+7dní pauza. Chtěla bych se zeptat, zda musím dobrat 21 z posledního platíčka nebo to můžu ukončit třeba 18tou tabletkou (což je asi už cca 60tá v cyklu kontinuální terapie), a pak vysadit na 7 dní a nasadit klasicky nové platíčko(jedná se mi o naplánování menstruace pro další cykly mimo víkend, kdy jsem ji měla léta doposud. Snad si rozumíme. Děkuji mnohokrát za brzkou odpověď
    V případě, že užíváte pilulky kontinuálně více jak 21 dnů / což je i Váš případ/ tak nemusíte poslední platíčko doužívat. Špinění v prodloužených cyklech je relativně časté a návratem do standartního režimu užívání 21-7 Vám problémy upraví.
    13. 7. 2018
    Dobrý den, beru antikoncepci Aidee, ted jsem dostala leky Herpesin 400, snižují tyto léky účinek antikoncepce? Beru je 5x za den, děkuji
    Tento lék antikoncepci neovlivní.
    13. 7. 2018
    Dobrý den. 5 den cyklu jsem měla nechráněný sex a 36 hodin po jsem brala pohotovostní pilulku. Mám 3 dny zpožděnou menstruaci.boli mi v podbřišku. Těhotenský test negativní. Mám se i přes to obávat těhotenství ? Děkuji za odpověď
    Zpoždění bude spíše způsobeno užitím antikoncepce.
    13. 7. 2018
    Dobrý den, užívám HA Sunya.Snažím se opravdu vždy na minuty.Jeden den jsem bohužel musela užít tabletu o 45 minut DŘÍVE.Následující den proběhl pohlavní styk s ejakulací mimo pochvu.Může dojít ke snížení účinku?děkuji
    Tyto pilulky účinkují i při užívání s přesností +- 4 hodiny.
    12. 7. 2018
    Dobrý den, Před 18 dny jsem dobrala antibiotika Doxyhexal na léčbu mykoplazmat. Včera jsem měla sex s kondomem, který nám praskl. Cca do hodiny jsem si koupila v lékárně tabletku Escapelle. Můžou mít ty antibiotika nějaký vliv na Escapelle? Můžou snížit její účinnost? Doxyhexal jsem dobrala 24.6.2018. Moc děkuji za odpověď. S pozdravem Sojková
    Pohotovostní pilulka je užita v dostatečné době po léčbě. Nedojde ke snížení účinku.
    10. 7. 2018
    Dobrý den, Chtěla bych se zeptat, 6měsíců jsem používala antikoncepční náplasti EVRA, po sedmidenní pauze jsem přešla na antikoncepci YAZ. Včera jsem si vzala teprve 3. Pilulku HA YAZ a dnes jsem měla nechráněný pohlavní styk. Je možnost otěhotnění nebo jsem již chráněná? Děkuji předem za odpověď
    Pilulka by měla ihned převzít ochrannou funkci, takže bez obav . Přeji hezké a ,klidné léto.
    8. 7. 2018
    Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda může aplikace botoxu na vrásky mít negativní vliv na vývoj plodu v těhotenství. Pokud ano, před těhotenstvím je aplikace bezpečná? Mám strach z vývojových vad. Děkuji
    Před těhotenstvím je to zcela bezpečné. Vzhledem k tomu, že se jedná o látku pouze s lokálním působením, tak nemůže těhotenství ovlivnit. Během těhotenství nedoporučuji aplikovat, tkáně se chovají jinak. Zvažte ale, zda je aplikace nutná. POkud chcete otěhotnět, asi ještě nejste stará a dlouhodobý účinek užívání botoxu není nic moc. Přece jenom je to klobásový jed.