7. 4. 2017
    Nemám chuť na sex. Je to antikoncepcí_ Děkuji
    Na snížení libida se skutečně může podílet antikoncepce svým působením na snížení hladiny především testosteronu. Ten je totiž zodpovědný za "drive". Někdy pomůže změna hormonální antikoncepce, někdy jer nutno přejít na jiný typ antikoncepční metody.
    3. 4. 2017
    Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je pravda, že se po antikoncepci zvětšují prsa?
    Velikost prsou antikoncepce změnit neumí. Někdy ale dochází ke zpevnění prsou, což může mylně vyvolat pocit zvětšení. Po vysazení antikoncepce se stav bohužel vrátí do původního stavu.
    29. 3. 2017
    Dobrý den, měla bych dotaz. Může antikoncepce ovlivnit tělesný pach a pot? Prý při líbání voním jinak... Vím, že ovlivní složení sekretu a tím možná jeho pach, ale jestli to platí i o tělesném pachu, to nevím. Předem děkuji!
    Hormonální antikoncepce svým působením může být příčinou změny vnímání , ale i produkování látek, které člověk vnímá čichem. Existuje na to i studie s Anglie. Změny však nebývají výrazné a jenom ve vzácných případech si toho partner všimne. Častějším důvodem změny "chuti" polibku bývají zdravotní problémy, především problémy se zuby, dásněmi, zažívacím ústrojím či játry.
    27. 3. 2017
    Dobrý den, ráda bych se zeptala na zpětnou účinnost antikoncepce. Beru antikoncepci Mirelle a byl mi předepsán lék Ciplox 500. Neboť mi bylo řečeno, že tyto antibiotika snižují účinnost antikoncepce, ráda bych se zeptala, zda budu chráněná, pokud antibiotika začnu brát zítra (úterý 28.3.) a sex měla v neděli večer 26.3. Slyšela jsem totiž, že spermie vydrží v těle i několik dní. Dále bych se pak ráda zeptala, zda můžu po dobrání spoléhat na antikoncepci či raději počkat až do konce cyklu (nyní začínám druhý týden) Děkuji
    Některá antibiotika mohou skutečně ovlivnit účinek pilulkové hormonální antikoncepce. Vámi jmenovaný lék však tento účinek nemá.
    27. 3. 2017
    Zkouška
    Skutečně erudovaný dotaz.
    23. 3. 2017
    Dobry den pane doktore, nevím jestli to sem patří ale udělala se na pochvě na pysku pod kůži boulicka mohu ji tam mít půl roku. neboli a na dotek se hýbe . Může mít tak necelý centimetr.Poradil by jste mi? Děkuji moc :)
    Asi se bude jednat o tukový nádůrek - aterom. Je většinou neškodná záležitost, kterou není potřeba léčit. Přesto bych doporučil návštěvu Vašeho gynekologa.
    20. 3. 2017
    Dobrý den, začala jsem brát antikoncepci Lindynette, psali 2.-7. den po začátku menstruace. První jsem měla 8. den. Kdy začne účinkovat a budu se moci na ni spolehnout?
    V tomto případě se na antikoncepci můžete plně spolehnout až v dalším cyklu. Bohužel jste prošvihla vhodný termín k začátku užívání .
    18. 3. 2017
    Dodatek k nedobrani 2 poslednich prasku z platicka-- Popripade kdybych zacla zas uzivat nove platicko jak mam jestli by ucinkovalo. Dekuji
    Jeden prášek nedobrání organismus toleruje, ale nesmí se prodloužit pauza nad obvyklý počet dnů. Pokud vynecháte dva poslední dny, doporučuji pokračovat , ale následujícíxh 14 dnů se na antikoncepci nespoléhat
    18. 3. 2017
    Dobry den mela bych dotaz , snazime se s pritelem o miminko a vedli jsme takovou vaznejsi debatu ze vynecham antikoncepci a skusime to tedy. Antikoncepci beru od 15 let lyndinete 20 je mi 24 let. Za jak dlouho po vysazebi bych mohla otehotnet ?? Antikoncepci sem vyhodila vcera do kose to jest 2 dny do dobrani celeho platicka dva prasky tam zustali. V pondeli mam zacit pauzu ve ctvrtek mam dostat menstruaci..dostanu ji presne i kdyz srm posledni dca prasky nedobrala nebo uz ne ? Dekuji za odpoved.
    Antikoncepce se z organismu zcela eliminuje během 7 dnů, takže můžete počít hned první cyklus po vysazení, aniž by jste budoucího potomka ohrozila. Držím palce a hezký den
    15. 3. 2017
    Dobrý den. Je mi 48 let a nepravidelně krvácím. Byla jsem 2x na kyretáži a problémy jsou pořád. Nechće se mi na operaci. Jena to nějaký lék ? děkuji
    Pedpokládám, že navštěvujete pravidelně svého gynekologa. Existuje lék,který by Vaše problémy mohl vyřešit - ulipristal acetat. Je ale relativně drahý lék a účinek může být jenom dočasný.