2. 10. 2017
    Dobry den, dnes jsem vyskousela tehot.test a je pozitivni. Asi jsem otehotnela pred cirka pred 14 dny...co jako ja ted udelat, kdyz to nechci....diky Hanka
    Musíte co nejdříve ke svému gynekologovi. On Vám vše potřebné zařídí.
    2. 10. 2017
    Dobrý den, používám horm. náplasti Evra a nalepila jsem na paži, ale ne úplně na horní část, spíše tak do poloviny paže, mezi rameno a loket. Nevadí to a bude účinnost náplasti zachována? Děkuji za odpověď.
    Nevadí, jenom občas zkontrolujte, zda se neodlepuje.
    26. 9. 2017
    Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jaká je pravděpodobnost otěhotnění. V první až druhý den ovulace nám při pohlavním styku praskl kondom, do 10 hodin jsem požila ESCAPELLE. Nevím na jaké bázi a principu ESCAPELLE přesně funguje, ale dle základních informací vím, že zabrání zralému vajíčku k uvolnění se do vejcovodu. Co když v mém případě se zralé vajíčko již uvolnilo, jaká je pravděpodobnost oplodnění ? Dokáže ESCAPELLE i v této situaci zabránit těhotenství ?
    I v tomto případě pohotovostní pilulka působí minimálně v 94%.
    26. 9. 2017
    Dobrý den pane doktore, dne 4. 9. jsem dostala pravidelný menzes, 11.9. jsem měla nechráněný pohlavní styk, resp. kondom při styku prasknul. Do 6 hodin jsem užila Escapelle. 18.9. jsem znova dostala menzes. Stále mě pobolívá v podbříšku a bradavky u prsou. Těhotenský test jsem si dělala v neděli s negativním výsledkem. Dnes se objevil ovulační hlen. Jaké je procento, že jsem těhotná? Ovulace byla Escapelle posunuta? Předem moc děkuji za odpoveď.
    Pohotovostní pilulka může všechny Vaše příznaky způsobovat. Je ale docela spolehlivá a Vy jste ji užila v dostatečném intervalu. Doporučuji udělat si pro jistotu těhotenský test za 14 dnů a to i v případě , že budete mít menstruaci. A budete si jistá.
    25. 9. 2017
    Dobry den, je normalni bily homogenni vytok huste mazlave konzistence cca 7 dni po menstruaci pri uzivani HA? Pomyslela jsem na mykozu, ale neobjevuje se svedeni. Pouze vytok, ale spolecne tlak v podbrisku a oblasti beder. Dekuji
    Normální není žádný výtok
    25. 9. 2017
    Dobrý den, prosím Vás, snižuje Ascorutin účinnost hormonální antikoncepce nebo ne? V přibalovém letáku Ascorutinu stojí toto a nevím, co to znamená: Kyselina askorbová zvyšuje vstřebávání penicilinu, železa a hormonu ethinylestradiolu z trávicího traktu.
    25. 9. 2017
    Dobrý den pane doktore, začala jsem používat antikoncepci něco před 2 měsíci, již jím 3 platíčko (21 denní) a mezi 2 a 3 platíčkem jsem vynechala menstruační cyklus, tím že jsem hned začala brát nové platíčko, od té doby mám mírné krvácení a zbývá mi dobrat 10 tablet. Je to normální? Když teď Doveru poslední tablety a na týden vysadim, mělo by být další platíčko bez potíží? Děkuji za odpověď.
    Udělejte tak jak píšete a problémy by měly ustat.
    23. 9. 2017
    Dobrý den pane dokrore, trpím na časté gynekologické infekce, s mužem používáme většinou kondom, ale občas ne. Z posledního kultivačního nálezu z pochvy jsem si odnesla polygynax. Nicméně mi pan gynekolog řekl, že se jedná o infekce z konečníku a že není třeba léčit partnera, že je to nepřenosné. (nepamatuji si přesné bakterie, vím, že tam byl streptoccocus a. a pak escherichia, další už nevím). Muž žádné obtíže opravdu nemá, ale má gynekolog skutečně pravdu? Děkuji
    Asi se skutečně jedná o escherichii coli. Partner nevyžaduje léčbu.
    23. 9. 2017
    Dobrý den, v srpnu jsem dostala ATB na zánět močového měchýře a ledvin (bohužel si už nepamatuji název) s přítelem jsme si dávali po zbytek měsíce pozor a teď jsem měla menstruaci a opět jsem začala brát z nového platicka antikoncepci (stodette), chtěla bych se zeptat zda si mám dávat ještě pozor nebo už nemusím. Děkuji za odpověď
    Již nemějte obavy ze selhání a plně využívejte výhod antikoncepce.
    19. 9. 2017
    Dobry den zacacala jsem poprve v zivote brat antikoncepci sidreta 0,03mg menstruaci jsem dostala 9.9. dnes je 19.9.a stale spinim se slabim krvacenim. Je mi 43let je to normalni? Dekuji
    U nových uživatelek antikoncepce dochází až ve 30% k problémům s krvácením v pravém měsíci užívání. Obvykle tento problém v dalším cyklu spontánně odezní. Pokud je krvácení neúnosné, je možná léčba. Není to zdraví nebezpečné a antikoncepce účinkuje, Hezký den