„V zájmu ochrany Vašeho soukromí bychom Vás rádi upozornili, abyste se při pokládání svého dotazu vyvaroval/a uvádění takových informací, které by Vás mohly jakkoli přímo či nepřímo identifikovat. Na Váš dotaz v poradně rádi odpovíme, aniž bychom potřebovali znát jakékoli Vaše osobní údaje. Věříme, že v naší poradně můžete chránit své zdraví i soukromí současně.“
    10. 5. 2018
    Dobrý den, první tabletku antikoncepce jsem začala užívat 2. den menstruace večer a následně 3.den menstruace ráno s tím, že jsem jí pak brala pravidelně každý den ráno. V příbalovém letáku je uvedeno, že se antikoncepce může vzít 2.-5 den cyklu a dalsích týden používat jinou metodu ochrany. Tak se stalo, mám se něčeho obávat? Děkuji
    Nemějte obavy, antikoncepce již nyní plně účinkuje.
    9. 5. 2018
    Dobrý den, mám menší problém. Asi 11 den v platicku jsem si nevzala prášek, vůbec... Další den jsem si vzala jak normálně pokračují.... Dáváme si naši ochranu, ale 5 po že mě jde krev. Může to být menstruace? I když ji mám mít až za 8 dní?
    Jedná se o tzv. průnikové krvácení. V dalším cyklu se to nebude opakovat. A může se stát, že nyní v pauze již menstruovat nebudete
    8. 5. 2018
    Dobrý den jaký je váš názor na ochranu kondom a pharmatex? Je to spolehlivá ochrana jak antikoncepce? Diky
    V této kombinaci se to dá považovat za dostatečnou ochranu.
    8. 5. 2018
    Dobrý den, ráda bych se Vás zeptala zda může ovlivnit třezalka antikoncepci, když sem si ji vzala v týdnu pauzy 4 dny před tím než začnu brát nové platíčko. Děkuji za případnou opověď
    Pokud by jste užila otep třezalky, mohlo by k ovlivnění antikoncepce dojít. Při ojedínělém užítí k ovlivnění nedojde,
    4. 5. 2018
    Dobrý den, měla jsem nechráněný styk 3dny po MS (MS mám pravidelnou po 30dnech), 10hod od nechráněného styku jsem si vzala Postinor.. chtěla bych se zeptat jaká je pravděpodobnost otěhotnění? Děkuji moc za odpověď !
    V tom to případě můžete být klildná. Pravděpodobnost početí je skoro nulová.
    3. 5. 2018
    Dobrý den jaký je rozdíl mezi antikoncepci sienima a yadine? Mám křečové žíly a beru sienima ale přijde mi že mi nesedí na to, byla by lepší yadine? Dekuji
    Obě antikoncepce mají stejně malý vliv na křečové žíly. Užívejte tu, která Vám více sedí.
    2. 5. 2018
    Dobrý den, dala jsem si pilulku po a do 14dnů jsem dostala menses a pak se mi další měsíc nedostavila a teď mám zpoždění 30dnů. Dělala jsem si těhotensky test a vyšla jen jedna čárka. Poradite prosím?
    Doporučuji gynekologické vyšetření a ultrzavuk. Těhotná asi nebudete.
    2. 5. 2018
    Dobrý den beru diomax může to nějak ovlivnit antikoncepci? Dekuji
    Neovlivňuje.
    1. 5. 2018
    Dobrý den měla bych dotaz. Beru pravidelně každý den antikoncepci. Ve 12:00 ale v 15:50 jsem měla řidší stolici. Hledala jsem na internetu jaká stolice by měla vadit. Ale měla to být vodnatá stolice. Moje však byla tvarovaná. Nebyla nějak hodně řídká. A byla jen jednou. Žádné běhání. Prostě každodenní stolice jenom o trochu řidší než obvyklá.
    Na selhání pilulek se podílí skutečně až "echt" silný průjem. Pouze řidší stolice obvykle antikkoncepci neovlivní,
    30. 4. 2018
    Dobrý den, před dvěma měsíci jsem měl pohlavní styk s holčinou, která bere pravidelně antikoncepci a prý ji ani nevysazuje (tím pádem prý ani nekrvácí). Je nějaká možnost, že bude těhotná, když jsem se udělal do ní? A ještě byl měl druhou otázku, zda je vůbec možné, že nemá vůbec krámy? Předem vám děkuji za odpověď.
    Velmi familiérní dotaz. Pokud užívá antikoncepci správně, neotěhotní. Při kontinuálním užívání, tedy bez přestávek, nemusí žena vůbec menstruovat a není to zdraví nebezpečné.